Alt er Tilladt

Kan verdens måske sværeste og farligste spil gøre Eddy til den bedste Thai-bokser?

Alt er Tilladt
Alt er Tilladt
Alt er Tilladt

All is Allowed

Thai boxer Eddy is expelled from his club because he violates the rules. Now he has to look for new ways to train for the upcoming championship and allows himself to be persuaded by his new friend Reza to play a dangerous and secret VR game.

 

Alt er Tilladt

Da den ambitiøse Eddy bliver ekskluderet fra sin nye muay thai-klub på grund af overtrædelse af klubbens regler, står han uden et sted at træne.

Nu er han afhængig af Reza, som er årsagen til Eddys problemer. Heldigvis har Reza adgang til et kampsportsspil, der kan hjælpe Eddy med at træne og holde formen ved lige. Problemet er bare, at spillet er både farligt og ulovligt. Reza står dog over for en fristende præmie – en top-of-the-line computer, som han tror kan føre ham til E-sportsstjernestatus – hvis han kan få Eddy til at gennemføre spillet.

Eddy havde egentlig ikke planer om at skabe nye venskaber i den nye by, især ikke efter at være blevet forrådt af sin tidligere bedste ven, Wizz. Men Reza og Ling bliver hurtigt hans venner og hans nøgle til at mestre ALT ER TILLADT-spillet. Da døren til Thaiboksningsklubben igen åbner, står Eddy over for et valg. Han vælger klubben, og Reza forråder ham desperat for at trække ham tilbage til spillet.

Klubbens stjerne, Joe, udnytter Rezas information og slår Eddy i klubben og vinder den eftertragtede DM plads. Eddy ender med at prioritere venskabet og vinder i spillet. Spillet er dog
ikke gennemført, men åbner op til en ny dimension. Samtidig taber Joe til Eddys tidligere bedste ven, Wizz, og får Eddy til at love at slå Wizz og hævne Joe til det kommende DM.

TV Series 15 x 10 min

Commissioned by DR Ultra

Director: Nikolaj Storgaard

Producer: Thomas Borch Nielsen

Original idea by Nikolaj Storgaard

Alt er Tilladt
Alt er Tilladt
Alt er Tilladt